הסגל שלנו

הנהלה

כהנא גילה מנהלת מכללת רימונים

בעלת תואר ראשון במזרחנות, לימודי תואר שני במינהל חינוכי . תעודת הוראה ורישיון הוראה. מרצה בנושאי – ניהול, מלונאות, שירות,

מימון טלי

רכזת פדגוגית , מערכת ותוכניות לימודים , מזכירה.

חגבי מרי

מרצה בנושא מלונאות, קבלה והתוכנות המלונאיות. בנוסף, רכזת שיווק ומכירות של המכללה. יועצת לימודים במכללה .בוגרת מסלול "מלונאות" במכללת אילת,

רחמים חגית

יועצת לימודים, רכזת קורסים עיסקיים .

סבג נחמה

רכזת הרשמה ושכר לימוד.

שף רוזנברג מאיר ראש מגמת אומנות הבישול

שף סוג 5, בוגר תדמור. חבר נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות בבישול ובקולינאריה : בעל 7 מדליות בינלאומיות.כיום משמש כראש מגמת

שף כהן יורם רכז המגמת אומנות הבישול

בוגר תדמור, סוג 4 בטבחות. מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה", בוגר השתלמויות מקצועיות. בעבר –סגן שף ושף במטבחים אולמות ומלונות.

שף עמוס ארז רכז מגמת קונדיטאות מחנך הקד"צ

בוגר לימודי קונדיטאות בתדמור, , מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה". בעבר – מדריך בתדמור, שף קונדיטור בגלי כנרת טבריה, ומשנת

שף עמוס עופר שף מדריך / שף קונדיטור/ רכז התיכון הקולינארי תיכון קולינארי

בוגר תדמור בקונדיטאות, בוגר מכללת רימונים בטבחות, סוג 1, 2, 3 ו- 4 . מומחה באפיית לחמים, בצקים, ושמרים. עוסק



רשימת הסגל המלאה

אסרף מכלוף כשרות, תעבורה, מתמטיקה

דרגת הסמכה: מדריך מקצועי מוסמך

בן חיים דרור מורה לאנגלית

דרגת הסמכה: תואר ba בכלכלה וניהול ותעודת הוראה

גלבוע דרור מרצה לידיעת הארץ מלונאות

אלוף משנה במילואים. 29 שנים בענף המלונאות והתיירות בתפקיד מנכ"ל. כיום מרצה למורשת ישראל וידיעת הארץ.

גלר דבורה מורה לאנגלית

בעלת תואר B.A. Queens College מורה בכירה לאנגלית, בעלת 36 שנות ותק במקצוע. משלבת הקנית אנגלית מקצועית בשלוב דינמיקה קבוצתית

גניאל שלי

מורה לאנגלית בתיכון הקולינארי דרגת הסמכה: M.A, B.A, רישיון הוראה

גרבר בוריס מרצה במפעלי בריכות שחיה

דרגת הסמכה: תואר שני בתחום התמחות בריאות הציבור

גרינברג פני מורה למקצועות מינהל ומזכירות

מרצה בקורס מזכירות רפואיות בתחום מינהל וארגון וכן יישומיי המחשב. עוסקת בהוראה 25 שנה, בתחום המינהל, ניהול מערכות משרדיות, תכתובת

דחלה אמנה מורה ללקויות למידה

דרגת הסמכה: תואר ראשון בחינוך ועברית ותעודת הוראה

דרורי אורלי יועצת חינוכית

דרגת הסמכה: Ma ביעוץ חינוכי

וייסמן לובה

מורה לאנטומיה- פיזיולוגיה, תזונה ותברואה

חגבי מרי

מרצה בנושא מלונאות, קבלה והתוכנות המלונאיות. בנוסף, רכזת שיווק ומכירות של המכללה. יועצת לימודים במכללה .בוגרת מסלול "מלונאות" במכללת אילת,

חלויה דניס מחנכת כיתה' ומורה לעברית

דרגת הסמכה: בוגרת הוראה bed

טל דנה מרצה לקוסמטיקה

דרגת הסמכה: קוסמטיקאית בכירה תואר ראשון בחינוך

כהנא גילה מנהלת מכללת רימונים

בעלת תואר ראשון במזרחנות, לימודי תואר שני במינהל חינוכי . תעודת הוראה ורישיון הוראה. מרצה בנושאי – ניהול, מלונאות, שירות,

ליבוביץ נילי מרצה לתקשורת בינאישית קולינריה , מנהל , מלונאות

בעלת תואר B.A ותעודת הוראה בתקשורת. עוסקת בהנחיה ובאימון לקבוצות וליחידים במקצועות התקשורת ויחסי אנוש עם דגש על עבודת צוות

ללוש מיכל מרצה לדיני עבודה ויועצת המכללה

בעלת תואר B.A בייעוץ חינוכי ופסיכולוגיה. מרצה במכללת רימונים בדיני עבודה ותקשורת בינאישית. משמשת כמנהלת משאבי אנוש במלון רימונים טבריה

סבג נחמה

רכזת הרשמה ושכר לימוד.

סגלסון קטיה מרצה לניהול משק

יועצת תפעולית ברשתות בתי מלון בתחום ניהול מחלקות קבלה ומשק בית. בוגרת אוניברסיטת חיפה ואוניברסיטת לונדון במנהל מלונאי בכיר.

סרי איריס מורה לאזרחות ותנך

דרגת הסמכה: תואר ראשון בתקשורת ותעודת הוראה

עאסלה סנא מרצה לרשומות רפואיות

דרגת הסמכה: רשמת רפואית מנהלת אדמינסטרטיבית בקופת חולים

רז אלדר מדריך בתחום ברמנים

מדריך בתחום ברמנים

רחמים חגית

יועצת לימודים, רכזת קורסים עיסקיים .

רפולו ויויאנה מרצה לקוסמטיקה

דרגת הסמכה: קוסמטקאית בכירה

שטיינברג דניאל מורה לפדיקור מקצועי מתקדם

בוגר בית הספר הגבוה לפודולוגיה, באוניברסיטה הרפואית באורוגוואי. פודולוג מקצועי מדופלם ומומחה לבריאות כף הרגל, בעל ניסיון רב במרפאות מקצועיות

שף אלטמן גיל מדריך במגמת קולינאריה

מלמד בישול בתחום המסעדנות בבתי ספר מובילים בצפון יועץ למסעדות בתחום הקולינארי ושף ובעלים של גילי מסעדת שף מלון ספא

שף כהן יורם רכז המגמת אומנות הבישול

בוגר תדמור, סוג 4 בטבחות. מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה", בוגר השתלמויות מקצועיות. בעבר –סגן שף ושף במטבחים אולמות ומלונות.

שף עמוס ארז רכז מגמת קונדיטאות מחנך הקד"צ

בוגר לימודי קונדיטאות בתדמור, , מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה". בעבר – מדריך בתדמור, שף קונדיטור בגלי כנרת טבריה, ומשנת

שף עמוס עופר שף מדריך / שף קונדיטור/ רכז התיכון הקולינארי תיכון קולינארי

בוגר תדמור בקונדיטאות, בוגר מכללת רימונים בטבחות, סוג 1, 2, 3 ו- 4 . מומחה באפיית לחמים, בצקים, ושמרים. עוסק

שף פלנר-רוברג תמי שף קונדיטור, מחנכת כיתה ומרצה לתזונה

דרגת הסמכה: שף קונדיטור, סוג 1 בקונדיטוריה

שף קונדקוב ולרי מרצה לתברואת מטבחים ומזון. קולינריה

יליד 1956 , בעל תואר שני בטכנולוגיה ואירגון מזון ציבורי. בעל תעודת סוג 5 של משרד התמ"ת. עוסק בהדרכה בתחום

שף רוזנברג מאיר ראש מגמת אומנות הבישול

שף סוג 5, בוגר תדמור. חבר נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות בבישול ובקולינאריה : בעל 7 מדליות בינלאומיות.כיום משמש כראש מגמת