שף עמוס ארז רכז מגמת קונדיטאות מחנך הקד"צ

בוגר לימודי קונדיטאות בתדמור, , מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה". בעבר – מדריך בתדמור, שף קונדיטור בגלי כנרת טבריה, ומשנת 2000 עוסק בהוראה ומרכז את מגמת הקונדיטאות במכללת רימונים. זכה בתחרות קונדיטורים באוסטריה במדלית זהב, בוחן בכיר במשרד התמ"ת. ביצע פרוייקטים בקונדיטאות בחו"ל : כאורח שגרירות ישראל בסין, וכאורח הסוכנות היהודית בקהילת טולסה, אוקלהומה, ארה"ב. מומחה לאפיית לחמים, קינוחים, עוגות ראווה ושוקולד.
דרגת הסמכה:
שף קונדיטור, סוג 1 בקונדיטוריה