תפריט
דף בית
המכללה
אודות המכללה
חזון המכללה
הנהלת המכללה
מתקני המכללה- התשתית המקצועית
גלריית תמונות
הסגל שלנו
חדשות ואירועים
חדשות
אירועים
תחומי לימוד
המגמה הקולינארית
אומנות הבישול טבחות סוג 1
אומנות הבישול טבחות לימודי ערב
קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
קונדיטאות / מגדנאות לימודי ערב
לימודי המשך מתקדמים באומנות הבישול סוג 4,3,2
אומנות הבישול סוג 5- מסלול הסמכה לשפים
קורס אפיית לחמים
אפיה לחובבים
"פותחים שולחן" בישול לחובבים
עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
נאמני תברואה ובטיחות מזון בפיקוח משרד הבריאות
מגמת ניהול
מינהל מלונאות
ניהול משק,אירוח ואישפוז סוג 1
ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
מזכירות רפואית
ביוטי סקול
קוסמטיקה – סוג 1
פדיקור מקצועי מתקדם + מניקור
בניית ציפורניים אומנותית
עיצוב גבות ושעווה
תיכון קולינארי
תיכון קולינארי
מפעילי בריכות ואיכות מים
מפעילי בריכות שחיה
מידע למועמדים
מידע כללי
כיצד נרשמים?
סל הטבות לסטודנטים
מעונות סטודנטים
הטבות לחיילים משוחררים
טופסי הרשמה
מתקני המכללה- התשתית המקצועית
סטאג' והתמחות מקצועית
יעוץ אישי
קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
מידע לבוגרים
מידע לבוגרים- כללי
קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
מספרים עלינו
צור קשר
דף בית
המכללה
אודות המכללה
חזון המכללה
הנהלת המכללה
מתקני המכללה- התשתית המקצועית
גלריית תמונות
הסגל שלנו
חדשות ואירועים
חדשות
אירועים
תחומי לימוד
מידע למועמדים
מידע כללי
כיצד נרשמים?
סל הטבות לסטודנטים
מעונות סטודנטים
הטבות לחיילים משוחררים
טופסי הרשמה
מתקני המכללה- התשתית המקצועית
סטאג' והתמחות מקצועית
יעוץ אישי
קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
מידע לבוגרים
מידע לבוגרים- כללי
קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
מספרים עלינו
צור קשר
תפריט
דף בית
המכללה
אודות המכללה
חזון המכללה
הנהלת המכללה
מתקני המכללה- התשתית המקצועית
גלריית תמונות
הסגל שלנו
חדשות ואירועים
חדשות
אירועים
תחומי לימוד
המגמה הקולינארית
אומנות הבישול טבחות סוג 1
אומנות הבישול טבחות לימודי ערב
קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
קונדיטאות / מגדנאות לימודי ערב
לימודי המשך מתקדמים באומנות הבישול סוג 4,3,2
אומנות הבישול סוג 5- מסלול הסמכה לשפים
קורס אפיית לחמים
אפיה לחובבים
"פותחים שולחן" בישול לחובבים
עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
נאמני תברואה ובטיחות מזון בפיקוח משרד הבריאות
מגמת ניהול
מינהל מלונאות
ניהול משק,אירוח ואישפוז סוג 1
ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
מזכירות רפואית
ביוטי סקול
קוסמטיקה – סוג 1
פדיקור מקצועי מתקדם + מניקור
בניית ציפורניים אומנותית
עיצוב גבות ושעווה
תיכון קולינארי
תיכון קולינארי
מפעילי בריכות ואיכות מים
מפעילי בריכות שחיה
מידע למועמדים
מידע כללי
כיצד נרשמים?
סל הטבות לסטודנטים
מעונות סטודנטים
הטבות לחיילים משוחררים
טופסי הרשמה
מתקני המכללה- התשתית המקצועית
סטאג' והתמחות מקצועית
יעוץ אישי
קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
מידע לבוגרים
מידע לבוגרים- כללי
קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
מספרים עלינו
צור קשר
דף בית
המכללה
אודות המכללה
חזון המכללה
הנהלת המכללה
מתקני המכללה- התשתית המקצועית
גלריית תמונות
הסגל שלנו
חדשות ואירועים
חדשות
אירועים
תחומי לימוד
מידע למועמדים
מידע כללי
כיצד נרשמים?
סל הטבות לסטודנטים
מעונות סטודנטים
הטבות לחיילים משוחררים
טופסי הרשמה
מתקני המכללה- התשתית המקצועית
סטאג' והתמחות מקצועית
יעוץ אישי
קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
מידע לבוגרים
מידע לבוגרים- כללי
קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
מספרים עלינו
צור קשר
שף טרטקובסקי בוריס
שף סוג 5
שף טרטקובסקי בוריס
שף סוג 5
גלילה לראש העמוד