רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות המכללה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול טבחות סוג 1
      • אומנות הבישול טבחות לימודי ערב
      • קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטאות / מגדנאות לימודי ערב
      • לימודי המשך מתקדמים באומנות הבישול סוג 4,3,2
      • אומנות הבישול סוג 5- מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • אפיה לחובבים
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • נאמני תברואה ובטיחות מזון בפיקוח משרד הבריאות
    • מגמת ניהול

      • מינהל מלונאות
      • ניהול משק,אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • פדיקור מקצועי מתקדם + מניקור
      • בניית ציפורניים אומנותית
      • עיצוב גבות ושעווה
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות המכללה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות המכללה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול טבחות סוג 1
      • אומנות הבישול טבחות לימודי ערב
      • קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטאות / מגדנאות לימודי ערב
      • לימודי המשך מתקדמים באומנות הבישול סוג 4,3,2
      • אומנות הבישול סוג 5- מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • אפיה לחובבים
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • נאמני תברואה ובטיחות מזון בפיקוח משרד הבריאות
    • מגמת ניהול

      • מינהל מלונאות
      • ניהול משק,אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • פדיקור מקצועי מתקדם + מניקור
      • בניית ציפורניים אומנותית
      • עיצוב גבות ושעווה
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות המכללה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
שפים מבשלים שלום במכללת רימונים
ראשי » אירועים » שפים מבשלים שלום במכללת רימונים

שפים מבשלים שלום במכללת רימונים

חמישה שפים מובילים מתרבויות שונות: יהודי , נוצרי, מוסלמי ודרוזי , צרפתי בישלו ארוחת גאלה ייחודית ברוח השלום והאחווה.
השף ארז עמוס הציג מגוון לחמים ומנת קינוח צבעונית ומרשימה עם דגלי ישראל וצרפת .
"שפים מבשלים שלום" הינו חלק משבוע גסטרונומיה הצרפתי אותו אירחה העיר טבריה במכללת רימונים.

« הקודם
הבא »
המכללה
  • אודות המכללה
  • חזון המכללה
  • הנהלת המכללה
  • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
  • גלריית תמונות
פרטי התקשרות

מרכז מידע : 04-6728553

  • Facebook
אודות מכללת רימונים

מכללת רימונים הינה מוסד מוביל בלימודי מלונאות, אירוח, הסעדה ומזון ומאז הקמתה הכשירה יותר מ 8000 בוגרים במגוון מסלולי לימוד: מינהל מלונאות , ניהול משק , אומנות הבישול , קונדיטאות , קורסי הסמכה לשפים, הפקה ועיצוב אירועים, ברמנים ועוד…

עקבו אחרינו:)
  • Facebook
גלרייה
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד